HESAP VE VERİLER
Hesabını sil.
Ayarlar › Güvenlik › Hesabı sil yolunu aç. Onay için DELETE yaz. Bu işlem geri alınamaz.
Silinenler
- Hesap ve profil bilgileri
- Marka profilleri ve çalışma hafızası
- Geçmiş ve Çalışma Alanı belgeleri
Teknik güvenlik ve ürün sağlığı kayıtları, hesap bağlantısı kaldırılmış olarak saklanabilir.
Güvenlik ayarlarını aç →Hesabına erişemiyorsan destek@hazirlikli.com adresine yaz.
ACCOUNT AND DATA
Delete your account.
Open Settings › Security › Delete account. To confirm, type DELETE. This cannot be undone.
What is deleted
- Account and profile information
- Brand profiles and work memory
- History and Workspace documents
Technical security and product-health records may be retained after the account link is removed.
Open security settings →If you cannot access your account, email destek@hazirlikli.com.